sâmbătă, 10 septembrie 2011

Primavera la debut in sezonul 2011-2012








Grupa de juniori D a Scolii de fotbal Primavera a sustinut astazi prima partida din campionat,in deplasare - pe terenul 2 din complexul Muresul Deva.
La fluierul arbitrului Branea s-au prezentat urmatorii: F.Larionesi-Costa,Pascu,Badinoiu,Matei - Doda,Ciornea,Mirea,Vitonescu - Kovacs,Simon.
Meciul a inceput sub semnul echilibrului,fara ca vreuna dintre echipe sa-si domine adversarul,apoi impulsionati de pe banca de prof. Ioan Mot - Primavera a apasat pe accelerator.Fundasii au urcat la linia de centru,mijlocasii au fost mai mereu primii la minge si au inceput sa apara ocazii pe centru si flancuri una dintre ele fiind finalizata frumos de la 25 m de Claudiu Simon cu un sut sub transversala.Desi mingea putea fi cu greu controlata pe terenul tare ca betonul,denivelat si lipsit de gazon oaspetii au facut eforturi pentru a stapani jocul si doua actiuni pe banda stanga au adus alte goluri unul mai frumos decat altul.Doda a facut 0-2 cu o lovitura de cap iar Vitonescu plecat de la centru a insirat pe drum intreaga aparare dreapta a gazdelor si a finalizat frumos peste portar.O lansare in adancime a mijlocasilor nostri l-a pus pe Simon in situatie de singur cu portarul si balonul s-a oprit cuminte la coltul lung 0-4,scor la pauza.
Schimbarile efectuate dupa pauza,canicula si egoismul jucatorilor nostri care s-au calcat pe picioare in careul Muresului au limitat scorul desi sarabanda ocaziilor a continuat si in cea de-a doua repriza. Partida,care l-a avut pe portarul Filip Larionesi in postura de "somer de lux" s-a incheiat cu victoria mai mult decat meritata a oaspetilor .
S-au remarcat in jocul de astazi Ciornea,Simon si Vitonescu.

Muresul Deva - Primavera Deva 0-4 (0-4)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu