duminică, 25 martie 2012

Real Sport - F.C. Hunedoara 4-1(1-0)




Ca de fiecare data copii celor doua cluburi genereaza meciuri frumoase,gustate de spectatori,orice disputa generand ambitii nebanuite pentru intaietatea in valea Muresului..Nici partida de astazi jucata pe teren neutru,la Simeria nu a facut exceptie de la regula.Disputata pe un teren tare,"chel" si denivelat,care a pus probleme in special echipei noastre,mai tehnice,intalnirea a debutat cu un Real Sport stapana pe mijlocul terenului,locul de unde au pornit majoritatea actiunilor noastre.Unul dintre baloanele scoase in margine a ajuns la Sergiu Gavrila care a centrat perfect,Horvath a plecat cu omul la prima bara si venit din spate,nemarcat,Vali Totu a pus latul din vole pentru 1-0.
Din acest moment jocul a inceput sa lancezeasca si F.C. Hunedoara a contraatacat periculos prin Botez(singur in careu) si Zelenak suturi scoase cu greu de portar.Spre finalul reprizei Real a mai avut doua ocazii mari dar imprecizia la finalizare a facut ca avantajul la pauza sa fie minim.
Ca din pusca au pornit insa baietii nostri dupa reluare si o combinatie pentru al trei-lea il aduce pe Sergiu Gavrila in pozitie de finalizare si este 2-0 pentru Real.Am asistat la multe faze reusita in continuare cu multe ratari,printre care si o bara (Gavrila) iar hunedorenii au replicat printr-un sut puternic deviat in bara de F.Larionesi,iar la faza urmatoare cand bravul Filip a fost invins a aparut ca din pamant Adi Vacariu si a degajat in extremis.Andrei Stanila a fost insa omul potrivit la locul potrivit si Deva se duce la 3-0.
Prof.Spataru a rulat de aici tot lotul si echipa din Hunedoara avand ocazia sa marcheze la un contraatac supranumeric dar interventia frumoasa a lui Andrei Bacinschi a trimis balonul in corner.Pana la urma a venit si golul de onoare pentru echipa condusa azi de Gabi Rus,Zelenak intepand cu spitul un balon din centrul careului.
Cea mai frumoasa faza a meciului are loc insa in minutele de prelungiri cand o combinatie in tusa dreapta il aduce pe Sergiulica Gavrila in unghi de 45 grade si acesta expediaza o torpila de la distanta,ata - sus in coltul lung 4-1!A fost finalul unui  joc dominat pe alocuri copios de catre Real care acumuleza 8 puncte in clasament.
Au jucat Filip Larionesi si Andrei Bacinschi - Adi Ceta,Denis Casian,Vladut Blagaila,Vali Totu,Claus Teodoran,Sergiu Gavrila,Alex Horvath si Alex Ochi,Alex Popa,Adi Vacariu,Andrei Stanila,Raul,Cristofer,Stefi.A lipsit Cernusca - accidentat.

In alta partida a zilei Univ.Petrosani - Jiul Petrosani 7-2

Duminica viitoare se va disputa "finala" campionatului,pe arena Stiinta din Petrosani unde gazdele de la "U" pleaca favorite prin prisma avantajului terenului propriu si al golaverajului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu