luni, 18 aprilie 2011

Cupa InterStar - Sibiu 2011


S-a stabilit tintarul cupei Intersport,competitie amicala destinata juniorilor mici.Echipa noastra va face deplasarea maine,in ziua primelor meciuri din grupe si va infrunta in ordine cluburile Unirea Alba Iulia,Interstar 2 Sibiu si Scoala de fotbal Marius Baciu Medias. In a doua zi a competitiei S.F. Primavera Deva va disputa meciurile pentru clasamentul final.

Alta grupa este formata din echipele FC Odorheiu-Secuiesc,Hidroelectrica Rm.Valcea,Interstar 1 Sibiu si C.S.S. Sibiu.Vom reveni maine cu amanunte si rezultate live.

Update 1: Juniorii S.F.P.D. au inceput tare partida cu Unirea Alba Iulia ratand 3 ocazii monumentale in primele 10 minute,una chiar de la 1 metru de poarta,perioada in care vecinii nostri de judet nu au trecut centrul terenului.A fost un simplu fos de paie pentru ca echipa din Alba a reusit sa inscrie un gol si apoi totul s-a prabusit:0-7

Update 2: In meciul cu gazdele de la Interstar 2 am inceput din nou bine,chiar am deschis scorul apoi sibienii au revenit si au trecut la conducere 2-1.catre finalul primei reprize am reusit egalarea dar din nou echipa a cazut si rezultatul final a fost 6-3 pentru Interstar.

Update 3:La aceasta ora se desfasoara intalnirea cu S.F. Marius Baciu Medias.

Live text

Update 4: Ca de obicei echipa noastra incepe in forta si deschide scorul in minutul 2:1-0 pentru Primavera,a inscris Marton.Suntem in min.5

Update 5: Mediesenii au egalat si la pauza este 1-1.

Update 6: 2-1 pentru SF Marius Baciu Medias.

Update 7: Egaleaza Primavera 2-2!A inscris Matei.

Update 8: Final de meci 2-2.Echipa va reveni la Deva in jurul orei 20:30 urmand ca dimineata sa se intoarca in Sibiu pentru meciurile de clasament.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu