vineri, 11 februarie 2011

Dubla Roben-Primavera














Zi insorita si gazon bun au fost ingredientele intalnirii fotbalistice din aceasta dupaamiaza dintre CS Roben Hateg si SF Primavera Deva.

Pe terenul de la Santamaria-Orlea juniorii D si C ai celor doua cluburi au oferit numerosilor spectatori doua intalniri de buna calitate,multe faze de poarta si goluri frumoase.
La fluierului arbitrului Petre Dabucean,primii care s-au infruntat au fost juniorii D,in doua reprize a 30 de minute.Prof.Ioan Mot a trimis in teren pe F.Larionesi in poarta iar jucatori de camp au intrat Ciornea,Dumitru,Faur,Cismas-Covaci,Sarbu,Pascu,Vitonescu-Simon si Zorfi II.Dupa o intalnire dezechilibrata pe alocuri Primavera s-a impus cu 5-2(4-1) prin golurile marcate de Zorfi II(2),Simon,Covaci si Matei.Dupa pauza a fost rulat tot lotul(Badinoiu,Cotelea,Rotaru,Matei,Diaconescu,Albastroiu) si jucatorii aflati in probe.

A urmat intalnirea juniorilor mari,meci cu alt ritm,mult mai rapid si antrenant.Prof.Luca Ciprian a inceput cu B.Marinca - Moldovan,Zorfi I,Bodosca,Savin - Sarbu,Ititesc,Cotoc,Buzducea-Budris si Hordea. Meci dominat in prima repriza prin calitatea posesiei de catre oaspeti,care si-au creeat o sumedenie de ocazii si au inscris o singura data prin Cotoc iar E.Budris a zguduit in doua randuri traversala.Si cum e in fotbal,ocaziile se razbuna la unica faza in careu Roben a egalat si repriza s-a incheiat la egalitate.Dupa pauza au intrat Palkovaci,Barbalata,Morar,Petresc si jocul s-a disputat mult la centrul terenului,Primavera insistand cu finalizari individuale iar Roben raspunzand cu minge pe varfuri.In cele din urma Budris a reusit golul pe care-l merita cu prisosinta pentru evolutia de azi si meciul s-a incheiat cu victoria vizitatorilor,1-2.
Lume multa si buna dispozitie la meciuri,parintii,antrenorii si cei doi conducatori punand bazele unei frumoase amicitii lasand sa se intrevada intalniri viitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu