sâmbătă, 27 aprilie 2013

Play-off Hunedoara etapa I


  Astazi au inceput la Santamaria  Orlea meciurile turneului final al juniorilor D,competitie organizata de Asociatia judeteana de fotbal Hunedoara.Spectatorii prezenti la stadion -  in general din parinti si prieteni,au asistat la doua partide captivante oferite de echipe cu mare apetit ofensiv,fiecare dintre participante reusind sa marcheze nu mai  putin de trei goluri.

Incepand cu ora 14 s-au intrecut elevii cluburilor din Orastie si Petrosani intr-o partida deosebit de spectaculoasa in special prin evolutia scorului.
Dupa un inceput nefavorabil in care au primit rapid golurile,baietii din Petrosani au dovedit o mare putere de lupta reusind sa inscrie de cinci ori, campioana impunandu-se meritat,acumuland primele trei puncte in clasament.

                      Universitatea Petrosani - Dacia 2010 Orastie 5-3


A doua intalnire a adus fata in fata castigatoarele seriilor vl.Jiului si vl.Muresului,echipele Minerul Lupeni si Real Sport Deva.
Devenii au plecat ca din pusca in aceasta partida conducand deja in minutul cinci cu 2-0 si majorand diferenta pana la pauza cand scorul arata 4-1.
Dupa odihna meciul a continuat in aceesi directie,spre poarta celor din Lupeni care nu au putut echilibra balanta doar spre finalul intalnirii cand in lotul devenilor au aparut schimbarile si zarurile fusesera aruncate.
Au inscris pentru Real Sport: Sergiu Gavrila (2),Cristian Zelenak (2),Cosmin Zahan (2) si Lehel (2).
Pe langa cele opt goluri marcate devenii si-au creeat o multitudine de ocazii de gol si in doua randuri balonul a intalnit aluminiul barelor.

Real Sport Deva - Minerul Lupeni 8-3

Urmatoarele meciuri miercuri 1 mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu