sâmbătă, 29 septembrie 2012

Fara emotii la Simeria

Cu incepere de la ora 13.30 pe stadionul din Simeria s-a disputat azi intalnirea juniorilor D (2000) ai cluburilor C.F.R. si Realsport Deva .
Cu o echipa in care si-au facut loc si copii nascuti 2001 si 2002 gazdele nu au putut face fata unui adversar care a controlat jocul in majoritatea timpului  si a concretizat pe tabela 10 din ocaziile de gol aparute.Desi cu multe absente in primii 11 si abuzand uneori de solutii individuale "alb-verzii" din Deva au reusit in ofensiva si faze de fotbal cursiv iar apararea a facut fata cu brio unui adversar care a aruncat mingi in spatele fundasilor pentru a profita de viteza superioara a unuia dintre atacanti.Tactia gazdelor a fost insa repede anihilata de portarul devean care din pozitia de libero a interceptat majoritatea baloanelor si s-a opus cu succes in cele 3 situatii in care varful a scapat singur.Amfitrionii au reusit golul de onoare in urma unei lovituri libere la care mingea a cazut in careu si partida s-a incheiat 1-10.

miercuri, 26 septembrie 2012

Realsport Deva,gata de start





Caravana juniorilor D hunedoreni s-a pornit la drum pentru sezonul competitional 2012-2013.Cu echipe putine,5 in seria vl.Muresului si 5 in  vl.Jiului,campionatul a programat deja in saptamanile anterioare intalnirile Dacia 2012 Orastie - Primavera Deva si F.C.|Hunedoara - C.F.R. Simeria.
''Omuletii verzi" de la Realsport debuteaza sambata 29 septembrie,in deplasare pe terenul celor de la C.F.R Simeria.Cu o echipa partial noua intarita cu cativa juniori de perspectiva din judet,elevii condusi de prof. R.Spataru vor incerca sa treaca peste handicapul putinelor jocuri de verificare si sa isi apropie victoria.
In continuarea programului de pregatire Realsport Deva va raspunde invitatiei grupei similare a clubului Unirea Alba Iulia in vederea disputarii unei partide amicale.