vineri, 30 martie 2012

Totul sau nimic!



Meci decisiv in stabilirea ierarhiei juniorilor hunedoreni generatia 2000.Duminica 1 aprilie (ora 12:00) la baza sportiva Stiinta din dealul Institutului de Mine, e vor lupta pentru intaietate in ultima etapa a play-off-ului echipele Universitatea Petrosani si Realsport Deva.Cu prima sansa pornesc gazdele,cu un moral bun si cu un golaveraj superior dublate de avantajul suporterilor si propriului fief insa devenii se prezinta la meci cu lotul complet si psihicul echipei care nu are nimic de pierdut.





1.Universitatea Petrosani220013-498
2.Realsport Deva22007-168
3.F.C. Hunedoara20023-10-70
4.Jiul Petrosani20022-10-80

duminică, 25 martie 2012

Real Sport - F.C. Hunedoara 4-1(1-0)




Ca de fiecare data copii celor doua cluburi genereaza meciuri frumoase,gustate de spectatori,orice disputa generand ambitii nebanuite pentru intaietatea in valea Muresului..Nici partida de astazi jucata pe teren neutru,la Simeria nu a facut exceptie de la regula.Disputata pe un teren tare,"chel" si denivelat,care a pus probleme in special echipei noastre,mai tehnice,intalnirea a debutat cu un Real Sport stapana pe mijlocul terenului,locul de unde au pornit majoritatea actiunilor noastre.Unul dintre baloanele scoase in margine a ajuns la Sergiu Gavrila care a centrat perfect,Horvath a plecat cu omul la prima bara si venit din spate,nemarcat,Vali Totu a pus latul din vole pentru 1-0.
Din acest moment jocul a inceput sa lancezeasca si F.C. Hunedoara a contraatacat periculos prin Botez(singur in careu) si Zelenak suturi scoase cu greu de portar.Spre finalul reprizei Real a mai avut doua ocazii mari dar imprecizia la finalizare a facut ca avantajul la pauza sa fie minim.
Ca din pusca au pornit insa baietii nostri dupa reluare si o combinatie pentru al trei-lea il aduce pe Sergiu Gavrila in pozitie de finalizare si este 2-0 pentru Real.Am asistat la multe faze reusita in continuare cu multe ratari,printre care si o bara (Gavrila) iar hunedorenii au replicat printr-un sut puternic deviat in bara de F.Larionesi,iar la faza urmatoare cand bravul Filip a fost invins a aparut ca din pamant Adi Vacariu si a degajat in extremis.Andrei Stanila a fost insa omul potrivit la locul potrivit si Deva se duce la 3-0.
Prof.Spataru a rulat de aici tot lotul si echipa din Hunedoara avand ocazia sa marcheze la un contraatac supranumeric dar interventia frumoasa a lui Andrei Bacinschi a trimis balonul in corner.Pana la urma a venit si golul de onoare pentru echipa condusa azi de Gabi Rus,Zelenak intepand cu spitul un balon din centrul careului.
Cea mai frumoasa faza a meciului are loc insa in minutele de prelungiri cand o combinatie in tusa dreapta il aduce pe Sergiulica Gavrila in unghi de 45 grade si acesta expediaza o torpila de la distanta,ata - sus in coltul lung 4-1!A fost finalul unui  joc dominat pe alocuri copios de catre Real care acumuleza 8 puncte in clasament.
Au jucat Filip Larionesi si Andrei Bacinschi - Adi Ceta,Denis Casian,Vladut Blagaila,Vali Totu,Claus Teodoran,Sergiu Gavrila,Alex Horvath si Alex Ochi,Alex Popa,Adi Vacariu,Andrei Stanila,Raul,Cristofer,Stefi.A lipsit Cernusca - accidentat.

In alta partida a zilei Univ.Petrosani - Jiul Petrosani 7-2

Duminica viitoare se va disputa "finala" campionatului,pe arena Stiinta din Petrosani unde gazdele de la "U" pleaca favorite prin prisma avantajului terenului propriu si al golaverajului.

joi, 22 martie 2012

Hagi-Danone 2012 (et.2)

25 martie 2012

Real Sport - F.C. Hunedoara
Univ.Petrosani - Jiul Petrosani


LocEchipaMVEIGol+/-Pct
1.Universitatea Petrosani11006-244
2.Real Sport Deva11003-034
3.Jiul Petrosani10010-3-30
4.F.C. Hunedoara10012-6-40


Duminica vor continua intrecerile in competitia Hagi - Danone rezervata juniorilor nascuti in 2000.Dupa prima etapa se consemneaza dificultatea in care se afla cele mai galonate cluburi de juniori din judet,respectiv Jiul Petrosani si F.C. Hunedoara.Invinse in prima runda,Petrosaniul la scor de forfait in fata Real Sport iar Hunedoara cu un drastic 6-2 (nemeritat dupa aspectul jocului)in partida cu Univ.Petrosani cele doua grupari joaca in penultima runda cu cutitul la os,orice rezultat cu exceptia victoriei scotandu-i din ecuatia calificarii la turneul zonal.
Vom urmari pe terenurile din Simeria(cel mai probabil desi se cauta solutii pentru a evita suprafata de joc improprie de pe CFR Simeria-2) si Petrosani,intalnirile dintre Real Sport Deva-F.C.
Hunedoara si Univ.Petrosani - Jiul Petrosani si va vom tine la curent cu desfasurarea evenimentelor.

duminică, 18 martie 2012

Senzatie la debut


O asezare echilibrata a propus prof.Raul Spataru pentru startul partidei cu Jiul Petrosani, un 1-3-3-1 cu Filip Larionesi in poarta,Adi Ceta,Denis Casian si Vlad Blagaila pe linia de fund,Claus Teodoran,Sergiu Gavrila si Totu Valentin la mijloc iar Alex Horvath a jucat varf impins.
Petrosenenii au inceput tare si l-au intrebuintat serios pe portarul nostru care a retinut trasorul de sub bara sau bomba la firul ierbii  la radacina stalpului stang.Cu poarta asigurata RealSport a iesit la joc si meciul a continuat pana la final intr-un singur sens,spre buturile Jiului.Niciuna din multitudinea de ocazii din prima repriza nu a fost insa materializata pe tabela de marcaj,cele trei bare(video2) si avalansa de suturi peste si pe langa a fost intrerupta doar de un singur contraatac insa F.Larionesi a plonjat decisiv la picioarele atacantului scapat spre gol.(video1)
Dupa pauza "bomberul" Ceta a revenit pe pozitia obisnuita iar frecventa si intensitatea actiunilor la poarta Jiului a crescut,elevii antrenorului Toni Sedecaru multumindu-se sa pastreze rezultatul de egalitate.In aceste conditii golul care plutea in aer a aparut cand Alex Horvath a finalizat la coltul lung o actiune colectiva.Neavand nimic de pierdut echipa din Petrosani incearca revenirea dar toate actiunile au fost stopate de un Filip Larionesi,in zi de senzatie la debutul in poarta lui Real Sport.Balonul retinut prin plonjon din vinclu la lovitura libera,doua interventii la sacrificiu in situartii de 1 contra 1 cu varful sau bomba boxata peste bara la alta faza fixa (video 3) au mentinut avantajul Realului iar cand Sergiulica Gavrila a crosetat tot terenul si a finalizat pentru 2-0 meciul era jucat.A fost scorul la care au aparut schimbarile prof.Raul Spataru avand de unde alege:Ochi Alex,Popa Alex,Cristofer,Stefan,Cernusca Raul,Andrei Bacinschi,Vacariu "Bebe"Adrian ,sau Andrei Stanila(iertare daca am scapat pe cineva dar inca nu cunoastem pe toata lumea)
Cu ultimele eforturi Petrosaniul a incercat riposta insa a mai avut doar o centrare boxata sau o minge in spatele fundasilor culeasa usor de catre Filip.Realul a risipit insa mult si in aceasta repriza(ratand cel putin 10 ocazii clare,primele 2 in 30 sec de la reluare)iar golul din final al lui Denis Casian (video 4) aducand scorul un pic mai aproape de realitatea din teren.Final de meci rezultat 0-3,cu standing ovations in sectorul sustinatorilor Real Sport care se vor intalni duminica viitoare la Simeria pentru meciul cu F.C. Hunedoara

Jiul Petrosani - Real Sport Deva 0-3
U Petrosani  - F.C. Hunedoara 6-2

Pas cu dreptul











Duminica la pranz la arena Stiinta din Petrosani juniorii cluburilor Jiul Petrosani si Real Sport Deva au oferit un spectacol de zile mari,un meci strans si tensionat pana sper final,o buna propaganda facuta fotbalului juvenil din judetul Hunedoara.Victoria a revenit in cele din urma oaspetilor din Deva care s-au impus cu 0-3(0-0)Vom reveni cu video si informatii despre partida.

sâmbătă, 17 martie 2012

Start in Play-off


Generatiile 2000 ale cluburilor Real Sport Deva si Jiul Petrosani se vor reintalni pe terenul de joc din Dealul Institutului duminica 18 martie,in prima etapa a play-off-ului campionatului judetean categoria Hagi-Danone.La un an distanta,precedentul duel avand loc in 20 martie 2011 (Hateg,scor 3-3) juniorii celor doua cluburi sunt gata sa ne arate progresele lor din ultimul an,fiecare echipa avand sperante indreptatite sa inceapa cu dreptul turneul final.Vom fi acolo pentru a ne sustine favoritii si vom reveni cu imagini si comentarii de la acest meci.
Intr-o alta partida se vor intalni gazdele de la Universitatea Petrosani si a doua reprezentanta a seriei valea Muresului, F.C. Hunedoara.

joi, 8 martie 2012

Clasament Hagi-Danone(seria Mures)

1.Real Sport Deva12110173-7+6644
2.F.C. Hunedoara1190260-17+4336
3.Dacia 2010 Orastie1141624-43-1917
4.Muresul Deva1112810-41-316
5.C.F.R. Simeria1103816-75-333

marți, 6 martie 2012

vineri, 2 martie 2012

Fotbal in weekend


Campionatul juniorilor Danone continua duminica 4 martie cu meciul derby dintre ocupantele primelor doua locuri din seria Vl.Muresului, Real Sport Deva si F.C. Hunedoara.
Cele doua echipe s-au mai intalnit de doua ori in acest sezon,fiecare fructificand avantajul terenului propriu prin victorii scurte,1-0.Intr-o alta partida a seriei vor juca Muresul Deva si C.F.R. Simeria.
Urmatorul duel dintre deveni si hunedoreni va avea loc pe arena Stiinta din Petrosani unde va avea loc turneul final incepand cu 18 martie.Din Vl.Jiului sunt deja calificate echipele Jiul si Universitatea Petrosani.

joi, 1 martie 2012

Debut cu dreptul


Intr-un meci restant din cadrul etapei a XIII-a din campionatul judetean Gh.Hagi - Danone al juniorilor nascuti in 2000 s-au intalnit la Deva echipele cluburilor Real Sport si Dacia 2010 Orastie.Dupa o confruntare dominata de elevii prof.Raul Spataru gazdele s-au impus cu 5-2(2-1).
Au marcat Klaus Teodoran(2),Adi Ceta(2) si Sergiu Gavrila.Vom reveni cu informatii si fotografii de la aceasta partida precum si cu clasamentul.




1.Real Sport Deva11100168-5+6340
2.F.C. Hunedoara1090158-12+4636
3.Dacia 2010 Orastie1141624-43-1917
4.C.F.R. Simeria1003715-72-573
5.Muresul Deva100287-40-332