miercuri, 31 august 2011

Juniorii la examen



Dupa amicalele cu Roben Hateg si CFR Timisoara ale caror rezultate bune sunt neconcludente deoarece nu s-a folosit echipa standard pentru sezonul 2011-2012,juniorii D de la SPFD nascuti in anii 1999 si 2000 au jucat ieri la Simeria(3-3),astazi au efectuat vizita medicala iar maine vor juca la baza sportiva Primavera o partida de verificare in compania echipei similare a clubului UTA Arad.
In continuare la Vetel se vor infrunta in meciul revansa juniorii C ale celor doua cluburi.Saptamana trecuta la Arad alb-rosii s-au impus cu 1-0.Vom reveni cu informatii.

vineri, 19 august 2011

Triunghiular la Santamaria-Orlea













Juniorii de la cluburile Roben Hateg,CFR Timisoara si Primavera Deva au fost protagonistii unui triunghiular amical desfasurat pe terenul de langa castelul din Santamarie.Meciuri bune,de pregatire desfasurate pe parcursul mai multor reprize,repetitii utile pentru sezonul care va lua startul peste doua saptamani.


joi, 11 august 2011

Meciul 3 Primavera Deva - Steaua Dunarii Galati


Din cauza conditiilor meteo nefavorabile toate intalnirile de azi au fost decalate cu 4 ore.Asadar meciul nostru care trebuia sa inceapa la ora 13 va incepe la ora 17.

11.30 Pentru a umple in mod relaxant timpul liber oferit de organizatori delegatia Primavera s-a deplasat la Mall.Partidele de biliard sunt in toi...

Update1: Soare dar bate vantul la Ghimbav,terenul este moale si un pic noroios in partea centrala dar bun pe margini.Partida va incepe decalat,in jurul orei 17:30.
Primavera Deva a iesit la incalzire,

Titulari: Marinca-Savin,Barbalata,Benea,Moldovan - Zorfi II,Sarbu,Buzducea,Hordea - Lasconi si Budris  

Update2. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Primavera Deva. Erwin Budris este autorul golului.

Update3. Meciul se desfasoara in continuare destul de echilibrat,galatenii au trimis si ei odata periculos pe langa poarta iar devenii au avut un gol anulat pe motiv de hent si alte cateva oportunitati.Suntem in repriza a doua cu 15 minute inainte de final.

Update4. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Primavera Deva. Budris face 2-0 din penalty!

Update 5. Final de meci victorie cu 2-0 pentru hunedoreni.Bravo baieti!


miercuri, 10 august 2011

Meciul 2 Primavera Deva - Noua Generatie Iasi



Al doile meci pentru echipa `97 de la Primavera Deva cu incepere de la ora 18 impotriva gruparii moldave Noua Generatie Iasi.

Update 1. Averse de ploaie peste stadionul Precizia Sacele partida este decalata datorita intarzierilor din meciurile anterioare,se preconizeaza sa inceapa in jurul orei 18.30

Update 2. Meciul a inceput echilibrat Primavera avand in fata jucatori puternici,de gabarit.Chiar si in aceste conditii noi am creeat cele mai mari ocazii de gol,ratate prin Hordea care a finalizat peste poarta in doua randuri.

Update 3. GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Primavera Deva! Robi Buzducea trage la poarta,portarul respinge si Hordea isi ia revansa 1-0

Update 4. GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Primavera Deva. Erwin Budris face 2-0

Update 5. GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Primavera Deva Lasconi scapat singur dribleaza portarul si inscrie 3-0!Scor inregistrat la pauza.

Update 6. GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Primavera Deva! Savin executa o lovitura libera de la 40 m,portarul respinge si Hordea inscrie 4-0.

Update 7. Hunedorenii isi creeaza in continuare oportunitati la poarta celor din Iasi dar nu reusesc sa mai inscrie.

Update 8.Noua Generatie Iasi reduce din handicap 4-1,scor cu care se si incheie intalnirea

Desi s-a jucat tare,barbateste - tot lotul nostru este valid,fara accidentari.

Prof. Ciprian Luca a mizat astazi pe urmatorii 11:: Marinca-Savin,Barbalata,Benea,Moldovan - Zorfi,Sarbu,Buzducea,Hordea - Lasconi si Budris
Dupa pauza au intrat F.Larionesi - Palkovaci,Moraru,Dumitru,Faur si Cismas.


Felicitari delegatiei noastre prezente la Brasov pentru o prima zi de turneu reusita!

Junior`s cup,meciul 1, Primavera Deva - Progresul Bucuresti



Update 1:Dupa o noapte si o dimineata in care a plouat continuu,la Sacele temperatura este scazuta si gazonul moale.Ploaia s-a oprit dar umiditatea este ridicata si muntii din jur sunt acoperiti de ceata,
Primavera Deva a iesit la incalzire.

Update 2: Meciul incepe cu intarziere deoarece nu s-a incheiat inca primul meci din grupa, partida Steaua Dunarii Galati - Noua Generatie Iasi.

Galati si Iasi au incheiat la egalitate,1-1.
Prof. Ciprian Luca a trimis in teren primi 11: Marinca-Savin,Barbalata,Benea,Moldovan - Zorfi,Sarbu,Buzducea,Hordea - Lasconi si Budris


Update 3. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Primavera Deva,a marcat Lasconi

Update 4.GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Primavera Deva a marcat si celalalt atacant,Budris!!Hunedorenii conduc cu 2-0


Update 5. Meciul se desfasoara in nota de dominare a formatiei noastre,bucurestenii trecand arareori de centrul terenului.

Update 6. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Primavera Deva! Erwin Budris a realizat dubla!

Echipa noastra a mai ratat inca trei ocazii mari de gol.

Rezultat final Primavera Deva - Progresul Bucuresti 3-0(3-0)

Dupa pauza prof.Luca a folosit tot lotul avut la dispozitie in teren facandu-si aparitia jucatorii de camp Palkovaci,Moraru,Dumitru,Faur,Cismas iar in poarta hateganul nostru n.2000 Filip Larionesi.

Primavera Deva se va intoarce la Sacele in aceasta dupaamiaza unde de la ora 18.00 vor intalni echipa Noua Generatie Iasi.Ne vom revedea si noi cu detalii in direct de la partida.



marți, 9 august 2011

Baietii au ajuns cu bine la Junior`s Cup

Juniorii C de la Scoala de fotbal Primavera Deva au ajuns la Brasov in cursul acestei dupamieze.Dupa un drum lung presarat cu multe pauze pentru odihna,hunedorenii s-au cazat in camere de cate 4 si au servit prima masa de seara.Atmosfera in lot este foarte buna,baietii asteapta cu incredere si nerabdare primul joc,maine pe stadionul din Sacele unde S.F.P.D. va infrunta gruparea bucuresteana Progresul incepand cu ora 11.00

Suntem alaturi de ei de la distanta si vom relata in direct detalii de la partida pe blog incepand cu ora 10.45

luni, 8 august 2011

Schimbari la Junior`s Cup Brasov 2011


Dupa ce initial Scoala de fotbal Primavera Deva fusese repartizata in grupa A in urma abandonului cluburilor CSCT Buiucani si Litex Loveci echipa a fost mutata in grupa E si va desfasura meciurile dupa urmatorul program:

MIERCURI 10aug

ora 10 stadion Sacele

Progresul Bucuresti - Primavera Deva

ora 18 stadion Sacele

Noua Generatie Iasi - Primavera Deva


JOI 11aug ora 13 stadion Aripile

Primavera Deva - Steaua Dunarii Galati


VINERI 12 august ora 11 stadion Carpati

Primavera Deva - Academia de fotbal Gheorghe Hagi

-tot vineri vor incepe meciurile de clasament.

GRUPA E

1.Academia Hagi

2.Progresul Bucuresti

3.Noua Generatie Iasi

4.Steaua Dunarii Galati

5.Primavera Deva


vom reveni cu amanunte.


marți, 2 august 2011

Primavera Deva la Brasov Junior`s Cup 2011


Scoala de fotbal Primavera Deva prezinta la startul competitiei internationale Brasov Junior`s Cup echipa U-15,respectiv juniorii nascuti dupa 1 ianuarie 1997.Dupa efectuarea tragerii la sorti baietii nostri au fost repartizati in grupa A alaturi de cluburile Luceafarul Braila,S.F. Gica Popescu Craiova si CSCT Buiucani Chisinau.

Lotul de 17 jucatori condus de prof. Ciprian Luca ce va pleca spre Brasov la 9 august ii are in componenta pe portarii Marinca si Filip Larionesi si pe jucatorii de camp Savin,Moraru,Barbalata,Benea,Dumitru,Cizmas,Moldovan,Buzducea,Sarbu,Budris,Lasconi, Hordea,Palkovaci,Zorfi II si Faur.

Iata si componenta celorlalte grupe U-15:

GRUPA B

1.FC Bihor

2.Poli Timisoara

3.Chimia Brazi

4.United Juniors


GRUPA C

1.Speranta Tg.Mures

2.FC Brasov

3.Soimii Buzau

4.CSS Craiova


GRUPA D

1.Litex Lovech

2.Rapid Bucuresti

3.Atletico Rosiori

4.ASC Corona Brasov


GRUPA E

1.Farul Constanta

2.Steaua Bucuresti

3.Poli Iasi

4.Astra Ploiesti


GRUPA F

1.ACS Kinder Sg.de Mures

2.CSS Botosani

3.CSM Focsani

4.Sportul Studentesc


GRUPA G

1.Academia Hagi

2.Progresul Bucuresti

3.Noua Generatie Iasi

4.Steaua Dunarii Galati


GRUPA H

1.JK Parnu

2.FCM Tg.Mures

3.Cautis Steaua Sudului

4.FC Benta



Vom reveni cu detalii despre datele,orele si stadioanele pe care se vor desfasura intalnirile iar dupa inceperea competitiei va vom oferi informatii in direct de la meciurile favoritilor nostri.