joi, 28 aprilie 2011

vineri, 22 aprilie 2011

Sezon incheiat


Cam asta a fost pentru sezonul 2010-2011,meciurile oficiale s-au incheiat.Vom continua antrenamentele si ne vom revedea cu fotbalul la Cupa AJF,competitie ce va incepe in luna mai si este rezervata noilor juniori D (nascuti 1999-2000).Apoi va urma vacanta fotbalistica,perioada in care si blogul isi va inceta temporar activitatea.Vom reveni odata cu startul echipelor noastre in Junior Cup Brasov 2011.Pana atunci le tinem pumnii juniorilor C de la S.F.P.D. in play-off-ul ce a inceput azi la Calan.Bafta multa!

Rezultate et.1:
FC Hunedoara - Clubul Jiul Petroșani 6-0
Mureșul Deva - CS Jiul Petroșani 0-0

Primavera Deva - Roben Hateg miercuri la Santamaria-Orlea ora 17.


miercuri, 20 aprilie 2011

Cupa Interstar 2011 - Meciuri de clasament







Astazi de la ora 10:45 juniorii de la Primavera Deva vor juca contra celor de la Interstar 1 Sibiu iar in functie de desfasurarea evenimentelor se va afla adversarul urmator.Vom reveni.

Update1: 1-0 pectru Sibiu

Update 2:Marton egaleaza din penalty pentru Primavera dupa pauza.

Update 3: 2-1 pentru Sibiu

Update 4: Rezultat final 3-1 pentru Sibiu

luni, 18 aprilie 2011

Cupa InterStar - Sibiu 2011


S-a stabilit tintarul cupei Intersport,competitie amicala destinata juniorilor mici.Echipa noastra va face deplasarea maine,in ziua primelor meciuri din grupe si va infrunta in ordine cluburile Unirea Alba Iulia,Interstar 2 Sibiu si Scoala de fotbal Marius Baciu Medias. In a doua zi a competitiei S.F. Primavera Deva va disputa meciurile pentru clasamentul final.

Alta grupa este formata din echipele FC Odorheiu-Secuiesc,Hidroelectrica Rm.Valcea,Interstar 1 Sibiu si C.S.S. Sibiu.Vom reveni maine cu amanunte si rezultate live.

Update 1: Juniorii S.F.P.D. au inceput tare partida cu Unirea Alba Iulia ratand 3 ocazii monumentale in primele 10 minute,una chiar de la 1 metru de poarta,perioada in care vecinii nostri de judet nu au trecut centrul terenului.A fost un simplu fos de paie pentru ca echipa din Alba a reusit sa inscrie un gol si apoi totul s-a prabusit:0-7

Update 2: In meciul cu gazdele de la Interstar 2 am inceput din nou bine,chiar am deschis scorul apoi sibienii au revenit si au trecut la conducere 2-1.catre finalul primei reprize am reusit egalarea dar din nou echipa a cazut si rezultatul final a fost 6-3 pentru Interstar.

Update 3:La aceasta ora se desfasoara intalnirea cu S.F. Marius Baciu Medias.

Live text

Update 4: Ca de obicei echipa noastra incepe in forta si deschide scorul in minutul 2:1-0 pentru Primavera,a inscris Marton.Suntem in min.5

Update 5: Mediesenii au egalat si la pauza este 1-1.

Update 6: 2-1 pentru SF Marius Baciu Medias.

Update 7: Egaleaza Primavera 2-2!A inscris Matei.

Update 8: Final de meci 2-2.Echipa va reveni la Deva in jurul orei 20:30 urmand ca dimineata sa se intoarca in Sibiu pentru meciurile de clasament.


Juniorii D au incheiat victoriosi












Ultima etapa a juniorilor hunedoreni nascuti in 1998 sau mai mici a programat sambata 16 apr. pe terenul de zgura din parcul Corvinul intalnirea dintre Corvinul Hunedoara si S.F. Primavera Deva.
Oaspetii au inceput bine si au masat echipa adversa in jumatatea proprie iar dupa cateva ocazii ale lui Sarbu sau Vitonescu au deschis scorul prin Zorfi II care l-a lobat frumos pe goalkeperul Corvinului dupa ce a recuperat si a patruns pe dreapta.Dupa deschiderea scorului jocul a continuat in acelasi sens insa gazdele au replicat pe contraatac periculos si varful lor s-a aflat cu mingea la picior pe 6 metri insa capitanul Filip Larionesi s-a achitat bine de sarcina si a plonjat spectaculos la sacrificiu.In ultimul minut al primei reprize acelasi Zorfi II a fost faultat in careu iar arbitrul Denis Haidiner a acordat fara ezitare penalty,lovitura transformata de Sarbu,2-0.Mult mai interesanta a fost partea a doua in care si-au facut debutul pe terenul mare cativa dintre juniorii E nascuti 2000-2001,jocul a capatat entuziasm si viteza iar tabela de scor a suferit modificari.Au marcat Simon dupa ce a scapat pe centru si Cismas care a reluat frumos din careu.Rezultat final Corvinul -Primavera Deva 0-4(o-2)

Final de sezon cu derby


















Ultimele meciuri ale juniorilor E si C din aceasta editie de campionat au adus fata in fata miercuri 13 aprilie echipele cluburilor Primavera Deva si Realsport Deva.

Juniorii E au evoluat pe teren neutru in ultima etapa a play-off-ului,respective pe terenul Muresul III.Dupa un joc dominat de Realsport,acestia s-au impus mai clar decat o arata scorul cu un sec 3-0(1-0).Cu un bloc ofensiv bine organizat Realsport a creat o sumedenie de ocazii la poarta noastra doar interventiile repetate ale portarului F.Larionesi limitand scorul inainte de a lua proportii alarmante.Antrenorul Sava a inceput cu F.Larionesi-Munteanu,Doda,Costa-Matei,Kovacs,Casoni-Marton iar dupa pauza a rulat tot lotul.




In meciul juniorilor C partida n-a avut istoric Primavera castigand cu 6-1 un meci pe care l-a dominat la toate capitolele.Detalii pe blogul lui Robert Buzducea

duminică, 10 aprilie 2011

Jiul 1 - Primavera 1

Meci frumos,cu Primavera la timona,si faze de poarta incandescente ratari incredibile ale devenilor si final de meci cu sustinatorii echipei din valea Jiului cerand insistent arbitrului sa fluiere finalul.
Corect.
A fost final de drum pentru multi dintre tinerii juniori E de la Primavera.















Alte rezultate: RealSport Deva - Univ.Petrosani 1-0
FC Hunedoara - Minerul Lupeni 6-1