vineri, 28 ianuarie 2011

Start in sezonul de primavara



Dupa ce au trecut de faza reacomodarii la efort,de astazi fotbalistii de la Scoala Primavera Deva au demarat programul pregatirii montane centralizate in Apuseni.
Primii care au ajuns la altitudine au fost portarii Bogdan Marinca,Filip Larionesi si prof.Aurel Sava care si-au stabilit cartierul general in localitatea Vartop,intr-o frumoasa locatie la baza partiei.Ei vor efectua un stagiu de pregatire cu doua antrenamente zilnice,odihna si refacere timp de o saptamana.
Duminica lor li se vor alatura juniorii C si prof.Ciprian Luca ,cantonati aproape,in Arieseni,la vila Rodica.La sfarsitul perioadei de pregatire S.F.P.D. va incepe partidele de verificare,prima dintre ele vineri la Campeni,in compania echipei locale.

joi, 13 ianuarie 2011

Fotbal juvenil la inceput de an












Sub egida sportului scolar,ieri s-au desfasurat la baza RealSport din Deva meciurile de calificare pentru faza judeteana a campionatului de fotbal pe teren redus.Au participat sase institutii de invatamant din mun.Deva,repartizate in doua grupe,astfel:

Grupa 1.
Sc.Andrei Muresanu,Lic.Sportiv si Lic. de arte Sigismund Toduta

Grupa 2.
Colegiul tehnic Transilvania,Sc. nr 4 si Liceul pedagogic Sabin Dragoi

Sc. nr.4 - Transilvania 0-3
Transilvania - Sabin Dragoi 0-1 (Marton)
Sc. nr.4 - Sabin Dragoi 0-3 (Marton -hattrick)

Dupa meciuri disputate in sistem fiecare cu fiecare,in echipe de 5+1,s-au impus in prima serie Sc.Andrei Muresanu iar in seria secunda Lic.pedagogic Sabin Dragoi,echipe care au obtinut calificarea directa.Pentru al trei-lea loc s-au luptat in baraj Colegiul tehnic Transilvania si Lic.de arte Sigismund Toduta, scor 6-0.