vineri, 14 octombrie 2011

Juniori D : Primavera Deva - CNS Cetate Deva 1-3(0-1)

























































Meci frumos intre juniorii cluburilor din Deva vineri dupamasa la arena din Vetel. Cluburile Primavera Deva si CNS Cetate Deva si-au trimis in teren de la ora 15.30 juniorii D,care au generat o intalnire cu multe faze si 4 goluri. Gazdele au inceput cu F.Larionesi in poarta,Doda,Pascu,Badinoiu si Costa pe linia de fund,Antohi,Ciornea,Vitonescu si Matei la mijloc,Mirea si Simon in atac.In prima repriza echipele si-au impartit ocaziile egal,cate trei de fiecare parte. Cetate Deva a inceput mai bine si au deschis repede scorul cand o minge centrata din stanga a fost tratata neglijent de catre apararea noastra si un jucator oaspete a finalizat cu latul din 6 m.Tot vizitatorii au avut o mare ocazie de gol peste cateva minute dar portarul nostru a salvat cu o dubla interventie la sacrificiu.Tot Larionesi a reusit sa respinga cu piciorul sutul atacantului scapat singur spre poarta la mijlocul reprizei.Primavera Deva s-a apropiat de poarta periculos in finalul primei reprize cand Simon a "furat" o minge in careul advers si a tras pe centru sau cand acelasi jucator a scapat singur pe contraatac si a lobat peste poarta.Ultima faza il aduce pe Matei liber in partea stanga acesta alege sa finalizeze cu un sut retinut de portar in loc sa aseze mingea pentru Simon - liber.
A doua repriza a inceput in nota de dominare a oaspetilor si peste cateva minute s-a petrecut cea mai frumoasa faza a meciului,o minge degajata din coltul suprafetei de poarta a ajuns la 40 de m si un jucator al oaspetilor a reluat din vole sub bara,0-2.
Din acest monent Primavera iese la joc si Marton rateaza tragand in portar scapat pe contraatac iar Simon reduce diferenta transformand superb o lovitura libera de la 25 m putin lateral stanga.Lipsiti de aportul prof.Mot gazdele navalesc spre poarta in cautarea egalarii dar se lasa descoperiti si dupa ce Larionesi mai pareaza o lovitura libera, o minge pierduta in zona 1 aduce golul de 1-3 in ultimul minut de joc.
Au mai jucat pentru S.F.P.D. Hora,Marton si Bulzan. S-au ridicat peste media echipei astazi Filip Larionesi si Claudiu Simon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu