duminică, 24 octombrie 2010

Regal fotbalistic la baza Primavera Deva









Marmosim Simeria,Jiul Petrosani,Atletico Arad si gazdele de la SFPD au oferit un spectacol agreabil duminica pe terenul bazei sportive Primavera din Vetel unde numerosii spectatori veniti din Valea Jiului,Arad,Deva,Orastie,Simeria,Brad sau Hateg s-au declarat satisfacuti de calitatea intalnirilor.
In deschidere de la ora 10 in meci contand pentru etapa a VIII-a din campionatul judetean al juniorilor E(nascuti 2000) au jucat Primavera Deva si Marmosim Simeria. Marcati de miza intalnirii,invingatorii asigurandu-si practic locul in playoff-ul din primavara,cele doua echipa au inceput prudent apoi gazdele au apasat pe acceleratie creeandu-si o sumedenie de ocazii la poarta oaspetilor insa ratarile monumentale au pastrat tabela imaculata la pauza.In a doua repriza de la cabine parca a revenit alta echipa Primavera care si-a presat adversarul minute bune in propriul careu punctand de doua ori prin Matei si Marton.Victorie mai mult decat meritata,care a fost amenintata doar pret de o secunda,la 1-0, cand portarul nostru n-a tremurat in fata atacantului liber in careu.Rezultat final 2-0.Prof. C.Ghiura i-a trimis in teren pe Larionesi,Doda,Ivan,Matei,Casoni I,Casoni II,Mirea si Marton.Au mai jucat Lupan si Bulzan

Triunghiularul a adus fata in fata juniorii C de la SFPD,Jiul Petrosani si Atletico Arad,partide disputate fiecare cu fiecare,cate 2 reprize de 25 minute.
Primii care au jucat au fost gazdele(prof.M.Sarbu) impotriva gruparii din Petrosani(prof. C.Talvescu),meci in care Primavera a deschis repede scorul dupa o minge prelucrata pe axa Ititesc-Budris-Ititesc-Grunta,ultimul primind in careu pasa filtranta si reluand in forta la coltul lung.Dupa 20 de minute tehnicianul gazdelor ii schimba pe cei 6 elevi care vor juca maine in triunghiularul interjudetean de la Timisoara,apoi restul titularilor,facand loc in teren rezervelor si juniorilor 98-99.Dupa pauza un atac lansat pe partea juniorilor D aduce si golul secund iar SFPD castiga cu 2-0.
A urmat meciul Jiul Petrosani - Atletico Arad(prof. C. Pacurar) 3-1 (2-0)
In ultima partida a zilei,meci in care in formatia noastra,mult intinerita,si-a facut aparitia chiar si un junior E:Primavera Deva - Atletico Arad 3-3(1-0)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu