sâmbătă, 9 octombrie 2010

Muresul Deva - Primavera Deva


Micii fotbalisti de la Scoala de fotbal Primavera Deva au avut din nou zi plina,deplasandu-se pe terenul concitadinilor de la Muresul.In deschidere,de la ora 13:30 au evoluat juniorii D,care si-au creeat repede ocazii la poarta gazdelor,la una dintre oportunitatile de a inscrie David Sarbu executand cu maiestrie o lovitura libera,0-1(min.15).
Muresul nu se lasa invitati in ofensiva - profitand de pasul inapoi si arunca mingi spre careul nostru,una dintre centrari fiind reluata
cu capul din 6 m,doar interventia magnifica a portarului Filip Larionesi evitand golul. Dupa pauza meciul continua echilibrat,jocul disputandu-se intre cele doua careuri.In criza de timp,tehnicianul gazdelor schimba in 3-4-3,mutand uriasul aparator din centrul defensivei pe pozitia de varf impins dar apararea noastra rezista cu pretul unei accidentari si al unui cartonas galben.Ultima faza a meciului aduce o lovitura libera executata in forta dar portarul nostru respinge si fluierul final aduce victoria cu numarul 4.Rezultat final 0-1.
Antrenorul Ioan Mot a mizat astazi pe Larionesi in poarta iar jucatori de camp au
fost:Pascu,Faur,Dumitru(cpt)Diaconescu,Covaci,Cismas,Sarbu,Zorfi II,Simon si Matache.Dupa pauza au evoluat Marza,Vitonescu,Badinoiu si Ticula.

Al doilea meci a pus fata in fata juniorii C,meci in care gazdele au jucat cu multa motivatie dar s-au ciocnit de replica noastra darza si scorul la pauza a fost 0-0.Reusind sa deschida scorul la reluare dupa o actiune pe stanga,Muresul au asteptat greseala nostra si dupa ce am trecut pe langa eg
alare (foto) amfitrionii au reusit inca doua goluri profitand (si) de eliminarea gratuita a fundasului nostru central.Au evoluat:Marinca(cpt)Grunta,Petresc,Bodosca,Moldovan,Savin,Ititesc,-Cotoc,Benea, Hordea si Budris. Au mai jucat Palkovaci,Morar si Zorfi I.Rezultat final Muresul - SFPD 3-0.


Juniorii E au stat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu